... zonder gigantische coachingbedragen neer te leggen en enkel theoretische ervaringen te krijgen.

We Introduceren: Sales Insider


1. Training

Interactieve, virtuele workshops en on-demand training waarmee we de meest kritische salesaspecten aanhalen voor jouw business en de nieuwste up-to-date informatie om jouw groei moegelijk te maken.

2. Community

Het SMI-team staat altijd voor je klaar, alsook al de gelijkgezinde Insider leden, om al jouw vragen te beantwoorden dankzij de private members-only Facebookgroep.

3. Accountability

Leuke en ijzerscherpe maandelijkse uitdagingen die gegarandeerd jouw business laten groeien en die je samen met onze coaches tot een goed einde brengt.

Wat Krijg Je Allemaal?


  • Maandelijkse live virtuele workshops over de meest cruciale salestopics die jezelf en jouw onderneming laten groeien.

  • Een specifieke Insider Feedback sessie over jouw project, zodat je exact weet hoe je het beste beste resultaat zal krijgen.

  • Elke maand een nieuw topic opnieuw en opnieuw.

  • Geen fluff, enkel praktische en duidelijke voorbeelden!

  • Samen met onze coaches werk je alle obstakels weg en krijg je een antwoord op al jouw belangrijkste vragen.

Enkele van onze tevreden klanten...


Enkele van onze tevreden klanten...


De Sales Insider Uitvoeringscyclus


Elke maand introduceren we een nieuwe uitvoeringscyclus om je te helpen bij het uitvoeren en implementeren van alle noodzakelijke sales topics en systemen die jou en jouw onderneming zullen doen groeien. Dankzij de private members-only Facebookgroep kan je niet alleen jouw resultaten delen of aanpassen via de feedback die je krijgt, je kan direct feedback vragen aan het SMI-team en de andere Insiders.

  • Fase #1: Sales Insider Workshop (Dag 1)

    Elke uitvoeringscyclus start met een nieuwe workshop over een specifiek salestopic. Deze workshops (met de klemtoon op "work") geven je de kennis en instructies die nodig zijn om jouw project te starten. Het is onze focus om je de nodig basis te geven zodat binnen de maand resultaat aanwezig is.

  • Fase #2: Masterminding & actie nemen (Dag 2 - 13)

    Tijdens de "Action" stap heb je de mogelijkheid om jouw werk te delen en advies te vragen aan ons SMI-team en alle andere Insider-leden, die aan hetzelfde project werken (of reeds afgelegd hebben). Deze inzichten geven je alle nodige informatie om alles uit te voeren en op te stellen.

  • Fase #3: Sales Insider Feedback Sessie (Dag 14)

    Na de workshop en het actie nemen, willen we je elke mogelijkheid geven om jouw project van de eerste keer correct uit te voeren en te implementeren. Tijdens onze feedback sessie gaat jouw instructeur en coach al jouw resterende vragen, alsook jouw project bekijken en evalueren volgens de best practices en jaren lange ervaring. Zo heb je alles wat nodig is om de laatste aanpassingen te doen en succes te ervaren.

  • Fase #4: Insider project implementatie (Dag 14 - 30)

    Met de aandachtspunten die je kreeg in de feedback sessie kan je de laatste nodige aanpassingen of toevoegingen voorzien om daarna alles te implementeren en te beginnen toepassen. Dus maak dat salesplan, die salesstrategie, jouw salesgesprek, jouw killer aanbieding, ... en flip de switch en krijg het resultaat dat jij wilt.

"Na enkele sessies met Marc gedaan te hebben, was zijn meerwaarde voor mij al snel duidelijk. Marc is enorm gepassioneerd in zijn coaching en spreekt met een absolute kennis van zaken. Niet alleen is hij een boeiende spreker maar weet hij zijn advies helder en toch subtiel over te brengen. Zijn coaching heeft voor mij onmiddellijk redenement en resultaat opgebracht. Ik ga zeker door met beroep te doen op hem en zijn team."

Lies Stienen

Technisch Commercieel Adviseur

"Scherp, rustig, to the point, geen blad voor de mond nemend, een bijzondere en verhelderende ervaring die een hoop inzicht oplevert.

 

Zeer aan te bevelen voor salesteams en iedereen die zich met sales bezighoudt. Absolute dank aan Marc voor alle huidige & toekomstige inzichten"

Jeroen Schuiling

Accountmanager

(Enkel beschikbaar voor Sales Insiders)


Bonus #1: Voorbereiding Cheat Sheet

Waarde: €37

GRATIS voor elke Sales Insider

Waarde: €297

GRATIS voor elke Sales Insider

Bonus #2: Sales Hits

Bonus #3: 101 Sales Tips

Waarde: €297

GRATIS voor elke Sales Insider


CEOs & Ondernemers

Een business runnen is al moeilijk genoeg zonder continu wakker te liggen over sales. Laat dat laatste aan ons over door je te ondersteunen en bij te staan.

Account Managers

Er is niets moeilijker dan een salesafdeling te managen of te ondersteunen waar iedereen andere noden heeft. Laat dit aan ons over en krijg maximaal resultaat.

Sales Pros

Maak gebruik van deze unieke kans en ervaar jouw eerste uitvoeringscyclus in de transformatie van jezelf en jouw bedrijf.

Vind je het maar niets, of is er iets dat je niet aanstaat? Dan kan je jouw account zonder enig probleem stop zetten

Sales Insider GRATIS Trial

Bevat:

30 DAGEN ONGELIMITEERDE GARANTIE

Tot op heden hebben we het nog niet meegemaakt dat mensen zo ontevreden zijn dat ze hun account cancellen. Daarom weten we dat we dit kunnen doen en je onze uitvoeringscyclus kan uitproberen voor de eerste keer. 

 

Twijfel je om welke reden dan ook? Weet dat je op elk moment gedurende de trial jouw account kan stopzetten via de account instellingen.

Marc Verlinden

Bezieler, Sales Met Inzicht

Hoe werkt Sales Insider?

Wat is het verschil tussen Starter en Master?

Is een trial mogelijk?

Welke vaardigheden heb ik nodig om hiermee te starten?

© Copyright 2020+ Sales Met Inzicht. Alle Rechten Voorbehouden

Dokter Van De Perrestraat 348, 2440 Geel, België